Home » Geen categorie » Deborah Kerfs scoort tweemaal in Hammamet

Deborah Kerfs scoort tweemaal in Hammamet

Deborah Kerfs scoort tweemaal in Hammamet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Deborah Kerfs (WTA-606) kwam vandaag twee keer in actie  op het ITF-toernooi van Hammamet ($ 10 000, Tunesië). Zowel in het enkel- als in het dubbelspel wist ze door te stoten naar de volgende ronde. Voor Mathilde Devits (WTA-1165) zit het Tunesische avontuur erop.

Kerfs zette in de eerste ronde haar tegenstander eenvoudigweg opzij. In de tweede ronde kwam onze 20-jarige landgenote tegenover de Bulgaarse Ani Vangelova (WTA-893) te staan. De twee speelden nooit eerder tegen elkaar. Kerfs lijkt niet veel energie in deze eerste ontmoeting te willen steken. Met tweemaal 6-2 kegelt ze Vangelova uit het toernooi. Kerfs plaatst zich zo voor de kwartfinale. Daarin neemt ze het op tegen Angelica Moratelli (WTA-775) uit Italië.

In het dubbelspel trad Kerfs aan met Anastasia Grymalska (WTA-D 340). Deze Belgisch-Italiaanse tandem lijkt gesmeerd te lopen. Zowel in het eerste als in hun tweede ronde gaven de dames amper vijf spelletjes prijs. In de halve finale nemen ze het nu op tegen de vierde reekshoofden, Amina Anshba (WTA D-876) en Sandra Samir (WTA D-507).

Voor Mathilde Devits zit het toernooi erop. Zij verloor in de tweede ronde van de Franse Margot Yerolymos (WTA-582). Devits weerde zich kranig maar kon niet verhinderen dat Yerolymos met 6-4 en 7-5 aan het langste eind trok.

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws