Home » Geen categorie » Deelname Serena Williams aan Australian Open onzeker?

Deelname Serena Williams aan Australian Open onzeker?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Er circuleren tegenstrijdige berichten over de comeback van Serena Williams. De Amerikaanse zou haar titel op de Australian Open in januari 2018 willen verdedigen, maar dat is dus niet zeker. 

Maandag postte de Amerikaanse een foto op haar Instagram-account zonder beschrijving. Deze foto leek te hinten op het feit dat ze dezer dagen zeker op een tennisveld terug te vinden is.

Daarnaast kwam de aankondiging dat Williams haar opwachting zal maken als keynote-spreker op een ETF-congres (een event voor beurstraders, nvdr.) in Florida. Dit event valt in de tweede week van de Australian Open, wat vraagtekens zet achter de deelname van de 23-voudige grandslamkampioene.

Eerder bevestigde Craig Tiley, de toernooidirecteur van het eerste grandslamtoernooi van het jaar, dat Williams “haar visum heeft gekregen, ze traint en ze is ingeschreven voor het toernooi”.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden