Home » Geen categorie » Deelname Serena Williams aan Australian Open onzeker?

Deelname Serena Williams aan Australian Open onzeker?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Er circuleren tegenstrijdige berichten over de comeback van Serena Williams. De Amerikaanse zou haar titel op de Australian Open in januari 2018 willen verdedigen, maar dat is dus niet zeker. 

Maandag postte de Amerikaanse een foto op haar Instagram-account zonder beschrijving. Deze foto leek te hinten op het feit dat ze dezer dagen zeker op een tennisveld terug te vinden is.

Daarnaast kwam de aankondiging dat Williams haar opwachting zal maken als keynote-spreker op een ETF-congres (een event voor beurstraders, nvdr.) in Florida. Dit event valt in de tweede week van de Australian Open, wat vraagtekens zet achter de deelname van de 23-voudige grandslamkampioene.

Eerder bevestigde Craig Tiley, de toernooidirecteur van het eerste grandslamtoernooi van het jaar, dat Williams “haar visum heeft gekregen, ze traint en ze is ingeschreven voor het toernooi”.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Laurie Dieffembacq (Belga/European Open)

Bergs stunt tegen nummer 45 op European Open

Zizou Bergs (ATP-528) heeft een knappe stunt neergezet op de European Open in Antwerpen. De Limburger ging in twee sets voorbij de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45) en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

LEES MEER