Home » WTA » Definitieve breuk tussen Bertens en Sluiter

Definitieve breuk tussen Bertens en Sluiter

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kiki Bertens (WTA-10) heeft de samenwerking met Raemon Sluiter definitief beëindigd. Sinds september werkten ze niet meer samen.

Sluiter bracht Bertens naar de vierde plek op de WTA-ranking en onder zijn begeleiding won de Nederlandse acht WTA-titels. Na een tegenvallende zomer gingen de twee al even hun eigen weg en die breuk blijkt nu definitief.

“Ik wil Raemon bedanken voor vier fantastische jaren. Ik ben gegroeid als speelster en als persoon en zonder hem had ik dit niet kunnen bereiken. Volgend jaar zullen we echter niet meer samenwerken”, aldus Bertens op Instagram. De Nederlandse laat zich verder begeleiden door Elise Tamaëla en haar partner Remko de Rijke.

Sluiter reageerde intussen ook op de breuk: “Ik wil Kiki bedanken voor al het vertrouwen en het dag in dag uit keihard werken om beter en sterker te worden de afgelopen vier jaar. Ik wens haar, Remko en Elise al het beste voor de toekomst.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi allemaal, het seizoen zit er nu echt op. Teleurstellend om het jaar te moeten eindigen met een opgave maar mijn lichaam wilde nu dan toch echt niet meer. Ik heb de laatste weken alles gegeven wat nog in me zat en ben trots op de grenzen die ik heb verlegd en de resultaten die ik nog heb kunnen boeken. Trots om weer in de top 10 van de wereld te mogen eindigen. Ik wil iedereen van mijn team, sponsoren, familie en vrienden bedanken voor alle support en steun! Helaas heb ik ook een moeilijke beslissing moeten maken en dat is dat Raemon en ik volgend jaar niet meer zullen samenwerken. Ik wil Rae bedanken voor de afgelopen 4 fantastisch jaren. Ik ben gegroeid als speelster en als persoon en had dit alles niet zonder hem kunnen bereiken. Nogmaals dank voor alles! Ik zal volgend jaar geen extra persoon toevoegen aan het team en ga dus verder met het huidige team. Ik voelde me de laatste periode ondanks alles sterk en denk dat het op dit moment in mijn carrière de beste keus is om het maximale eruit te halen. Ik heb er vertrouwen in dat als ik mezelf iedere dag probeer te verbeteren er nog veel moois gaat komen. Maar nu eerst, lekker op vakantie!! …………………………………………………………..Hi everyone, now the season is officially over, and what a great year it was! I would like to thank my team, sponsors, family and friend for all there support! sometimes you also have to make tough decisions which you believe it would make you better. Next year I will not continue to work with raemon anymore. I would like to say thank you for everything you have done for me in the past 4 years. I have grown as a player and as a person. Without you this would have been impossible. Thank you for everything! Next year I will continue to work with Elise as my coach. But for now, holidays!!

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens) op

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden