Home » Geen categorie » Del Potro geeft inzicht in zijn trainingsregime

Del Potro geeft inzicht in zijn trainingsregime

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Als tennisser moet je er wat voor over hebben. Dat toont de Argentijn Juan Martin Del Potro (ATP-36) die volgende week zijn rentré maakt op de ATP tour. 

Del Potro maakte vorig jaar een reuzensprong op de rankings na zijn succesvolle comeback na maandenlang blessureleed. Op het einde van 2016 besloot de US Open kampioen van 2009 om niet deel te nemen aan het eerste grandslamtoernooi van het jaar, de Australian Open. “In 2017 wil ik ervan genieten om gezond te zijn en wil ik gemoedsrust bereiken”, zei Del Potro in een mededeling.

Volgende week zien we Del Potro weer aan de slag op het ATP-toernooi van Delray Beach. Hij kon dit toernooi al een keer winnen in 2011. Ondertussen is er een video verschenen van de opofferingen en de inzet die de Argentijn toont om zich klaar te stomen voor de competitie. Geniet even mee van deze bijzondere openheid:

Bekijk ook deze leuke trainingsfoto met Gaël Monfils (ATP-10).

??#goodtimes #oklm #lamonf15

Een bericht gedeeld door Gael Monfils (@iamgaelmonfils) op

koen

koen

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER