Home » Geen categorie » Derde opgave in evenveel toernooien voor Kyrgios, wordt uitgejouwd

Derde opgave in evenveel toernooien voor Kyrgios, wordt uitgejouwd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ATP-toernooi van Washington (Verenigde Staten, $ 1 750 080) heeft Nick Kyrgios (ATP-20) opnieuw moeten opgeven. Dat is al de derde keer in drie toernooien. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In zijn eerste wedstrijd van het Amerikaanse hardcourtseizoen, heeft Kyrgios bij een 3-6, 0-3 achterstand moeten opgeven tegen Tennys Sandgren (ATP-106). De Australiër, die vrijgesteld was in de eerste ronde, had zichtbaar last gedurende de wedstrijd en gaf uiteindelijk op door een schouderblessure. Hij werd enkele keren behandeld door de trainer en zei uiteindelijk “I’m done, I’m done” en schudde toen de hand van Sandgren.

Op Wimbledon gaf Kyrgios in de eerste ronde op door een chronische heupblessure en blijft dus in het sukkelstraatje. Diezelfde heupblessure betekende ook zijn vroegtijdige exit uit het toernooi van Queen’s. Zijn voorbereiding voor de US Open krijgt zo dus een lelijke knauw. Wat deze blessure betekent voor de Davis Cup ontmoeting met België in september is niet duidelijk.

Het publiek in Washington waren blijkbaar niet opgezet met het optreden van Kyrgios en jouwden hem uit na de wedstrijd. In de pauze tussen de games door zou hij naar zijn moeder, die in de tribune zat, gezegd te hebben niet meer te willen spelen. Zijn moeder maande hem aan om te blijven proberen, maar zonder succes.

 

koen

koen

MEER NIEUWS