Home » ATP » Derde reekshoofden maken einde aan sprookje Malisse en Harris

Derde reekshoofden maken einde aan sprookje Malisse en Harris

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Xavier Malisse (NG) en Lloyd Harris (ATP D-222) zijn er niet in geslaagd om de finale te bereiken op de European Open (Antwerpen, ATP 250). Ze moesten hun meerdere erkennen in een Nederlands duo.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Derde reekshoofden Jean-Julien Rojer (ATP D-37) en Wesley Koolhof (ATP D-18) namen het op tegen wildcards Malisse en Harris. De Nederlanders begonnen sterk aan de eerste set en gingen in het vijfde spelletje door de opslag van Harris, die te veel foutjes maakte. Malisse en Harris wisten een volgepakte Lotto Arena te entertainen maar zagen de eerste set met 4-6 verloren gaan.

In de tweede set werd de opslag van Harris al snel opnieuw gebroken. Het enthousiaste publiek probeerde het tij nog te doen keren, maar Rojer en Koolhof domineerden en pakten de tweede set met 2-6.

Malisse was niet al te ontgoocheld over de nederlaag: “Het was leuk om hier nog een voor Belgisch publiek te spelen, bedankt allemaal om te komen. Een vervolg komt er wellicht niet, het is goed voor 2 of 3 matchen, maar vandaag kon ik nog moeilijk mee. Als je me volgend jaar ziet, is het in de bar”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER