Home » Geen categorie » Desein en Gigounon uitgeschakeld in Rimouski

Desein en Gigounon uitgeschakeld in Rimouski

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het enkeltoernooi zit erop voor onze landgenoten in het Canadese Rimouski (challenger – $40.000 + H). Germain Gigounon en Olivier Rochus zijn wel nog actief in het dubbelspel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Niels Desein (ATP-213) was als achtste geplaatst in Canada, en moest het opnemen tegen de iets lager geklasseerde Amerikaan Austin Krajicek (ATP-216). Na een spannende thriller van 2 uur en 10 minuten moest hij de duimen leggen met 6-4 4-6 en 7-5.

Germain Gigounon (ATP-244) kreeg de Duitser Andreas Beck (ATP-178) tegenover zich in de tweede ronde. Het zesde reekshoofd bleek veel te sterk en won makkelijk met 6-2 6-1. Olivier Rochus werd eerder al uitgeschakeld in de eerste ronde.

In het dubbelspel nemen Gigounon en Rochus het in de halve finale op tegen tweede reekshoofden Paul Hanley (Aus) en Adil Shamasdin (Adlil)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER