Home » Geen categorie » Desein in tweede ronde onderuit in Oberentfelden, dubbel wel verder

Desein in tweede ronde onderuit in Oberentfelden, dubbel wel verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Oberentfelden (Zwitserland, $ 25 000) is de tweede ronde het eindstation geworden voor Niels Desein (ATP-351) na een nederlaag in twee sets. In het dubbelspel kon hij zich met zijn Russische partner wel plaatsen voor de halve finale.

De 28-jarige Desein is deze week actief in het Zwitserse Oberentfelden, waar indoor op tapijt gespeeld wordt. De eerste ronde van het enkelspel won onze landgenoot vlot in twee sets. In de tweede ronde nam Desein, het derde reekshoofd, het op tegen de Wit-Rus Ilya Ivashka (ATP-371). Onze landgenoot bleek niet opgewassen tegen de Wit-Rus en moest na 1 uur en 14 minuten het onderspit delven met 6-3 en 6-2.

Later op de dag kwam Desein samen met de Rus Denis Matsukevitch (ATP D-470) opnieuw het terrein op voor hun tweede partij in het dubbelspel. Na een zege in twee sets in de eerste ronde stonden ze in de tweede ronde, tevens kwartfinale, tegenover Daniil Medvedev (ATP D-364) – Johan Sebastien Tatlot (ATP D-1273). Nadat beide duo’s een set wonnen, moest een supertiebreak de beslissing brengen. Desein en zijn Russische partner moesten hierin amper een puntje prijsgeven en wonnen met 10-1. In de halve finale van het dubbel wachten Uladzimir Ignatik (ATP D-316) en Adrian Sikora (ATP D-443), de tweede reekshoofden.

koen

koen

MEER NIEUWS