Home » Geen categorie » Desein naar hoofdtabel Eckental, Authom uitgeschakeld

Desein naar hoofdtabel Eckental, Authom uitgeschakeld

Desein naar hoofdtabel Eckental, Authom uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Niels Desein (ATP-252) heeft zich geplaatst voor de hoofdtabel van het Challengertoernooi van Eckental (Duitsland, € 35 000). Maxime Authom (ATP-183) ging onderuit in de eerste ronde. Ruben Bemelmans (ATP D-191) zorgde voor een stunt in het dubbelspel.

Desein overleefde drie kwalificatiewedstrijden en plaatste zich zo voor de hoofdtabel. In de tweede kwalificatieronde had hij amper 48 minuten nodig om de 19-jarige Duitser Jakob Schnaitter (ATP-1881) te verslaan. Vervolgens versloeg hij ook de Kroaat Mate Pavic (ATP-626) met 7-6(9) en 6-2. In de hoofdtabel wacht een duel met de Sloveen Grega Zemlja (ATP-174).

Authom kwam reeds in actie op de hoofdtabel en moest hij het opnemen tegen derde reekshoofd Marsel Ilhan (ATP-99). De Turk haalde het na 1 uur en 32 minuten met 7-6(5) en 6-4.

Bemelmans (ATP-109) verdedigt zijn enkel- en dubbeltitel in Eckental en botst in de eerste ronde op thuisspeler Maximilian Marterer (ATP-245). In het dubbelspel was hij reeds succesvol aan de zijde van Philipp Petzschner (ATP D-55). In de eerste ronde zorgden ze voor een stunt door de topreekshoofden Rameez Junaid (ATP D-63) en Igor Zelenay (ATP D-90) met 6-2 en 6-1 naar huis te sturen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws