Home » Geen categorie » Desein naar tweede kwalificatieronde in Eckental

Desein naar tweede kwalificatieronde in Eckental

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Niels Desein (ATP-223) heeft zich geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het Challengertoernooi van Eckental (Duitsland, € 35 000). Hij moet nog twee wedstrijden winnen om zich bij titelverdediger Ruben Bemelmans (ATP-90) en Maxime Authom (ATP-166) te voegen op de hoofdtabel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Desein moest het in de eerste kwalificatieronde opnemen tegen de Kroaat Antonio Sancic (ATP-677). Onze landgenoot kende geen enkel probleem met zijn tegenstrever en won na amper 39 minuten met 6-1 en 6-0. In de volgende wedstrijd moet Desein het opnemen tegen de 19-jarige Duitser Jakob Schnaitter (NR), die een wildcard kreeg voor het toernooi.

Titelverdediger Bemelmans is reeds zeker van de hoofdtabel, waar hij aangeduid werd als tweede reekshoofd. In de eerste ronde neemt hij het op tegen thuisspeler Maximilian Marterer (ATP-237). Authom neemt het op tegen derde reekshoofd Marsel Ilhan (ATP-97).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER