Home » Geen categorie » Desein sneuvelt in Wroclaw

Desein sneuvelt in Wroclaw

Desein sneuvelt in Wroclaw

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Niels Desein (ATP-155) moet het challengertoernooi van Wroclaw (Polen, $ 85000) al verlaten na zijn eerste match. Hij verloor in de eerste ronde van de Slowaak Andrej Martin (ATP-186).

Desein pakte twee weken geleden nog zijn eerste titel van 2015. Hij won de challenger van Glasgow na een felbevochten zege tegen Ruben Bemelmans (ATP-144). Op de challenger van het Poolse Wroclaw was Desein het achtste reekshoofd en nam hij het in de eerste ronde op tegen de Slowaak Martin, die dertig plaatsen lager op de ATP-ranking staat. Het was de eerste ontmoeting tussen beide spelers.

In het begin van de match waren Desein en Martin heel erg aan elkaar gewaagd. Desein kreeg in de eerste set één breakpunt maar slaagde er niet een break te forceren. Verder vielen er in de eerste set geen breakpunten te noteren en daardoor besliste een tiebreak over de set. In een spannende tiebreak moest onze landgenoot met 7-5 nipt het onderspit delven tegen Martin. In de tweede set verzilverde Desein twee breakpunten maar verloor hij zelf drie keer zijn opslag. Na 1 uur en 35 minuten maakte Martin de match af met 7-6 en 6-4. Desein is in Wroclaw ook uitgeschakeld in het dubbelspel. In de eerste ronde verloor hij zijn dubbelmatch, aan de zijde van een Italiaanse dubbelpartner. Steve Darcis (ATP-115) is in Wroclaw het tweede reekshoofd en speelt vanavond zijn eerste ronde-match tegen de Poolse thuisspeler Michal Przysiezny (ATP-185).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws