Home » Geen categorie » Desein verliest eervol in Newport

Desein verliest eervol in Newport

Desein verliest eervol in Newport

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Niels Desein (ATP-170) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het ATP-toernooi van Newport ($ 488,225, gras) in de Verenigde Staten. Hij moest het onderspit delven tegen top 100-speler Lukas Lacko (ATP-93).

De 28-jarige Desein werd in de kwalificaties van Wimbledon in de eerste ronde uitgeschakeld en ging vorige week op de Challenger van Todi ook snel onderuit in de eerste ronde. In het Amerikaanse Newport trof hij in de eerste ronde de 27-jarige Slowaak Lacko die bijna tachtig plaatsen hoger op de ATP-ranking staat.

Desein kon in Newport niet opnieuw aanknopen met de zege maar speelde wel een verdienstelijke match. Lacko pakte de eerste set met 6-3 maar Desein gaf zich niet gewonnen. In de tweede set keerde onze landgenoot knap terug. Hij redde twee breakpunten, ging door de opslag van Lacko en bracht de match in evenwicht met 6-3. In de beslissende derde set was Desein echter niet opgewassen tegen zijn Slowaakse tegenstander. Hij verloor twee keer zijn opslag en ging met 6-2 de boot in.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws