Home » Geen categorie » Destrebecq bereikt kwartfinale op Duits juniorentoernooi

Destrebecq bereikt kwartfinale op Duits juniorentoernooi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arnaud Destrebecq (ITF-318) laat weinig spelletjes liggen op het Duitse juniorentoernooi van Hamburg (Grade 4, Indoor). Op hardcourt ging hij vlot voorbij zijn tegenstanders en schaarde hij zich bij de laatste acht.

De 17-jarige Destrebecq is het vierde reekshoofd in Hamburg en maakt zijn favorietenstatus waar. In de eerste ronde was hij vrij en in de tweede ronde rekende hij met 6-0 en 6-3 af met de 15-jarige Duitser Vincent Jonah Strauch (Geen Ranking). In de achtste finales stond onze landgenoot tegenover de Let Daniils Batmanovs (ITF-1005). Opnieuw was Destrebecq duidelijk de sterkste, hij triomfeerde met 6-4 en 6-2.

In de kwartfinale wacht voor Destrebecq nu een duel met de 16-jarige Duitser Jason Jeremy Hildebrandt (Geen Ranking). De andere Belgische junioren moesten allemaal hun koffers al pakken. Charles Tzicas (ITF-552), Jordan Decloet (ITF-752), Theo Vandeweghe (ITF-903) en Guillaume Dermiens (ITF-974) sneuvelden in de tweede ronde, terwijl de amper 14-jarige Louis Herman (ITF-1050) in de eerste ronde verloor.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS