Home » European Open » Deze Belgen wagen hun kans in de kwalificaties op de European Open

Deze Belgen wagen hun kans in de kwalificaties op de European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De European Open (België, € 660 375) gaat vandaag van start met het kwalificatietoernooi. Drie Belgen wagen hun kans voor een plaats op de hoofdtabel. Daarvoor moeten ze twee kwalificatierondes winnen. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wie zal David Goffin (ATP-10), Steve Darcis (ATP-68) en Ruben Bemelmans (ATP-101) vervoegen op de hoofdtabel? Drie Belgen kunnen hun plaats afdwingen op de hoofdtabel via de kwalificaties.

Kimmer Coppejans (ATP-282), die een wildcard kreeg van de organisatie, mag voor België de spits afbijten in de tweede wedstrijd op het center court. Hij neemt het op tegen de Italiaan Stefano Travaglia (ATP-133). De twee speelden nog nooit eerder tegen elkaar.

Vlak na de wedstrijd van Coppejans is het de beurt aan Zizou Bergs (ATP-1538). Hij krijgt het jonge Griekse talent Stefanos Tsitsipas (ATP-131) tegenover zich. Tsitsipas is de voormalig nummer één bij de juniores en laat nu ook op het profcircuit regelmatig van zich horen. Een grote uitdaging voor deze jonge Belg.

Arthur De Greef (ATP-146) mag de dag afsluiten tegen de Fransman Mathias Bourgue (ATP-151). In de onderlinge ontmoetingen staat het 1-1 waarbij de Belg de laatste confrontatie kon winnen.

Volg European Open live bij Tennisplaza België

Kan je er niet bijzijn en wil je niets missen van de actie van de Belgen op de European Open? Hou dan zeker onze live-pagina in de gaten waar je punt voor punt kunt meevolgen.

 

koen

koen

MEER NIEUWS