Home » Xtra » Deze Facebookpagina’s MOET je volgen als je een hart voor tennis hebt

Deze Facebookpagina’s MOET je volgen als je een hart voor tennis hebt

Deze Facebookpagina’s MOET je volgen als je een hart voor tennis hebt

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Uiteraard volg je Tennisplaza België al lang en trouw op Facebook, maar ook deze pagina’s zijn meer dan de moeite waard om te liken.

Acebird

Vanaf volgende week exclusief te koop bij Tennisdeals: onze eigen exclusieve kledinglijn! We doopten het merk ‘Acebird’ en de T-shirts werden ontworpen door Tennisplaza België en het Nederlandse kledingmerk Freshdeuce.

Via deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent Acebird én de laatste modetrends in het tennis. (Meer Acebird? Klik dan hier!)

Hope and Spirit

De stichting Hope and Spirit heeft als voornaamste doel om jonge sporters een helpende hand te bieden bij hun opleiding op sportief én intellectueel vlak.

Daniel Meyers, ATP-coach (Association Tennismen Professional) en in de jaren 80 en 90 hét symbool van het Belgische tennis, ligt aan de basis van het project. Hij wordt bijgestaan door Eric Marquet, ex-vice-kampioen van België en gewezen professioneel tennisser.

Van de Facebookpagina van Hope and Spirit heeft Meyers een heus magazine gemaakt. Hij post er allerlei leuke nieuwtjes over de atleten van de stichting (21 beurstrekkenden en 12 Pro Team spelers/speelsters) en deelt ook allerhande andere interessante filmpjes en reportages die de tennisliefhebber zéker zullen boeien.

Tennisdeals

Dé tennis webshop bij uitstek heet Tennisdeals. Je vindt er niet alleen topmateriaal (rackets, kleding, schoeisel, snaren, tenniszakken…) aan spotprijzen, maar krijgt er ook een persoonlijke én onderbouwde uitleg indien gewenst.

Op hun Facebookpagina houdt Tennisdeals je op de hoogte over hun laatste deals (T-shirts aan 1,50 euro, het kan!) en het meest opvallende tennisnieuws. Af en toe organiseren ze ook supercoole wedstrijden.

Tennisd(r)ollen

Tennisd(r)ollen, zo heet de nieuwe satirische Facebookpagina die Tennisplaza België lanceerde. “Het doel? Buiten de lijnen spelen en toch het punt pakken”, klinkt het. Zeker liken dus, ideaal als je nood hebt aan een glimlach.

Tennis Vlaanderen

Wil je op de hoogte blijven van het tennis op clubniveau of sportieve activiteiten in jouw buurt? Dan is dit dé pagina die je moet liken! Tennis Vlaanderen biedt meer dan enkel tennisnieuws over de profs, maar is er bovenal voor de amateurs. Volgens hen is tennis de mooiste sport ter wereld en wie zijn wij om dat tegen te spreken?

Unibet

Unibet overschrijdt de grenzen van het tennis, maar focust tegelijkertijd toch maar al te graag op de sport met de gele bal. Uiteraard kan je via hun website een bescheiden gokje wagen (en geloof ons: véél verdienen!), maar je kan er ook heel wat wedstrijden live volgen via livestream. Dubbel de moeite waard dus om de pagina te liken en de website toch eens van een bezoekje te vergasten!

We Are Tennis

Deze pagina, een initiatief van BNP Paribas (Fortis), heeft bijna 1,5 miljoen likes en je zal meteen merken waarom: We Are Tennis houdt je op de hoogte van het laatste tennisnieuws, maar biedt jou bovendien meermaals per jaar de kans om het toptennis van dichtbij mee te maken. Liken en ervaren, dat is hier de boodschap!

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws