Home » European Open » Deze spelers komen naar de European Open in Antwerpen

Deze spelers komen naar de European Open in Antwerpen

Deze spelers komen naar de European Open in Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De official player acceptance list voor de European Open in Antwerpen is bekend. David Goffin (ATP-14) is voorlopig de enige Belg die verzekerd is van een plaatsje in de Lotto Arena. Het toernooi gaat op 17 oktober van start.

Naast Goffin bevestigden eerder al David Ferrer (ATP-13) en Richard Gasquet (ATP-15) hun aanwezigheid, aangevuld met youngsters Borna Coric (ATP-41), Taylor Fritz (ATP-53) en Thanasi Kokkinakis (ATP-1031). Met Pablo Cuevas (ATP-20) uit Uruguay krijgt het toernooi nog een vierde naam uit de top twintig op de hoofdtabel.

De Fransen zijn goed vertegenwoordigd met naast Gasquet ook Gilles Simon (ATP-31), Benoit Paire (ATP-34), Nicolas Mahut (ATP-42) en Paul-Henri Mathieu (ATP-70). Federico Delbonis (ATP-43) en Diego Schwartzman (ATP-69) vertegenwoordigen Argentinië en voor onze noorderburen tekent Robin Haase (ATP-62) present.

Ook Joao Sousa (ATP-36), Guillermo Garcia-Lopez (ATP-50), Alexandr Dolgopolov (ATP-57), Florian Mayer (ATP-58), Mikhail Youzhny (ATP-61) en Illya Marchenko (ATP-63) zijn van de partij.

De Belgen zullen moeten hopen op een wildcard, of hun plaats op de hoofdtabel moeten afdwingen via de kwalificaties.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws