Home » Geen categorie » Dick Norman neemt afscheid op Rosmalen

Dick Norman neemt afscheid op Rosmalen

Dick Norman neemt afscheid op Rosmalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dick Norman heeft op de Topshelf Open te Rosmalen zijn tenniscarrière beëindigd. De 42-jarige West-Vlaming kwam in actie aan de zijde van David Goffin, maar na een dik uur spelen bleek het duo Mergea/Polasek te sterk.

Norman kon voor zijn laatste wedstrijd rekenen op de steun van talrijke supporters, die talrijk afgezakt waren naar het Nederlandse grastoernooi. Zelfs de “Mexican wave” werd een aantal keer ingezet op Court 1. Na een wisselvallige namiddag regende het ook breaks in de eerste set, die met 3-6 naar het Roemens/Slovaakse duo ging. Goffin en Norman probeerden nog aan te klampen maar ook set 2 ging naar Mergea/Polasek met 4-6.

Norman zet zo dus een punt achter zijn carrière en liet op het einde van de wedstrijd zijn tranen de vrije loop. Hij mag terugblikken op een mooie carrière met als uitschieters een vierde ronde op Wimbledon (1995), een dubbelfinale op Roland Garros (2009), en vier dubbeltitels : Chennai (2007 – met Malisse), Rosmalen (2009 – met Moodie), Johannesburg (2009 – met James Cerretani) en Zagreb (2011 – met Tecau).

Foto’s van Norman’s laatste match kan je bekijken op onze Pinterest pagina

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws