Home » Geen categorie » Dine with a star: zin in een etentje met jouw favoriete tennisidool?

Dine with a star: zin in een etentje met jouw favoriete tennisidool?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zin in een lekker diner met één van je tennisidolen? Dankzij ‘Dine with a star’ wordt jouw droom misschien werkelijkheid, en steun je tegelijkertijd het goede doel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zowel in Vlaanderen als Wallonië engageerden heel wat BV’s en bekende sporters zich om het goede doel “FACE for Children in Need” te steunen. Dit is een vzw die in 2003 werd opgericht ten voordele van straat- en weeskineren uit o.a. Caïro.

Voor een etentje met David Goffin, Olivier Rochus, Steve Darcis, Sabine Appelmans en Kirsten Flipkens moet je momenteel 300 euro neertellen. Tafelen met Justine Henin kan vanaf 315 euro en Yanina Wickmayer vanaf 345 euro. Voor een etentje met Kim Clijsters staat het hoogste bod op 480 euro.

Bieden kan nog tot en met 7 mei om 21.30u op Ebay. Het diner is geldig voor vier personen plus bekende Vlaming(en) en gaat door in Dock’s Café in Antwerpen of in Restaurant Le Mess in Brussel. Het bieden omvat niet alleen goed gezelschap, maar ook een driegangendiner met aperitief en wijnen.

[alert type=”info” title=”Meer weten?”]Je kan nog beiden tot en met 7 mei om 21u30 op http://www.benl.ebay.be/usr/dinewithastar2015 [/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS