Home » Geen categorie » Distelmans onderuit in tweede ronde in Antalya, dubbel wel in halve finale

Distelmans onderuit in tweede ronde in Antalya, dubbel wel in halve finale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, $ 10 000) is Steffi Distelmans (WTA-805) uitgeschakeld in de tweede ronde. In het dubbelspel boekte ze wel haar stek in de halve finales. Voor Margaux Bovy (NR) is nu ook het dubbeltoernooi afgelopen.

Na een zege in twee sets in de eerste ronde kwam de 22-jarige Distelmans vanmorgen in actie tegen de Servische Marina Kachar (WTA-667). Distelmans schoot het best uit de startblokken op het Turkse gravel en liep uit naar 1-3, maar daarna moest de Belgische de wedstrijd ondergaan en verloor ze uiteindelijk met 6-4 en 6-1. Na het verlies van Distelmans blijven er geen Belgische speelsters meer over in het enkelspel.

In de namiddag kon Distelmans meteen revanche nemen in het dubbelspel, waarin ze samen met Dasha Ivanova (WTA D-752) als eerste geplaatst is. In de kwartfinale namen ze het op tegen Eva Kolarovska (NR) en Kelia Le Bihan (NR). In iets meer dan een uur werd het een vlotte 6-4 en 6-0 zege voor Distelmans en haar partner. Ook Margaux Bovy (NR) speelde haar kwartfinalewedstrijd in het dubbelspel met de Zwitserse Corina Mader (NR) maar zij moesten met 6-4 en 6-2 het onderspit delven tegen Eleni Daniilidou (WTA D-772), voormalig nummer 14 in het enkelspel, en Arina Folts (WTA D-677).

koen

koen

MEER NIEUWS