Home » Geen categorie » Distelmans pakt dubbeltitel in Oldenzaal

Distelmans pakt dubbeltitel in Oldenzaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steffi Distelmans (WTA D-567) heeft samen met haar Nederlandse dubbelpartner Kelly Versteeg (WTA D-475) de dubbeltitel veroverd op het ITF-toernooi van Oldenzaal ($ 10 000). In de finale was de Belgisch-Nederlandse tandem in twee sets te sterk voor de topreekshoofden.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Distelmans en Versteeg waren al een hele week uitstekend op dreef in Nederland en bereikten de finale zonder setverlies. Tegen de topreekshoofden Sviatlana Pirazhenka (WTA-320) en Valentini Grammatikopoulou (WTA D-596) vochten ze in de finale een spannend duel uit. Dankzij een 6-3 en 7-5 zege gingen Distelmans en Versteeg met de dubbeltitel aan de haal in Oldenzaal. Distelmans haalde zo haar revanche tegen de Griekse, die haar in de tweede ronde van het enkelspel had uitgeschakeld.

Vorig jaar won de 22-jarige Distelmans het enkeltoernooi in Oldenzaal. Dit jaar behaalde ze reeds twee dubbeltitels. Samen met Elyne Boeykens pakte ze de titel in Madrid en met Versteeg won ze het toernooi van Maaseik. Het is de vijfde dubbeltitel in haar carrière.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS