Home » Geen categorie » Distelmans pakt zesde dubbeltitel uit loopbaan

Distelmans pakt zesde dubbeltitel uit loopbaan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steffi Distelmans (WTA D-485) en de Roemeense Daiana Negreanu (WTA-D 552) hebben het dubbeltoernooi in Antalya ($ 10 000, Turkije) op hun naam geschreven. In het enkelspel kende ze minder succes en werd ze in de kwartfinale uitgeschakeld.

In het dubbelspel speelde Distelmans aan de zijde van de 27-jarige Negreanu uit Roemenië. Ze begonnen aan het toernooi met twee knappe zeges en klopten daarna het Pools-Servische duo Aleksandra Buczynska (WTA-D-850) en Jelena Lukic (Geen Ranking) met 7-5 en 6-3. In de finale kruisten ze de degens met de Frans-Chinese tandem Josephine Boualem (WTA-D-769) en Yuenu Li (WTA-D-954). Distelmans en Negreanu kenden weinig problemen en snelden naar de zege met 6-0 en 6-2. Het is de zesde dubbeltitel uit Distelmans carrière!

In het enkelspel plaatste Distelmans (WTA-806) zich knap voor de kwartfinale en ontmoette daar het vijfde reekshoofd, de Oostenrijkse Julia Grabher (WTA-468). Onze landgenote was duidelijk niet sterk genoeg en verloor met 6-1 en 6-3.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER