Home » Davis Cup » Dit is de Hongaarse selectie voor het duel met België

Dit is de Hongaarse selectie voor het duel met België

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Hongarije keert dit jaar terug in Wereldgroep I van de Davis Cup. Marton Fucsovics (ATP-80), die de achtste finales bereikte in Melbourne, voert de selectie aan.

Van 2 tot 4 februari speelt België tegen Hongarije in de Country Hall in Luik. Hongarije keert voor het eerst sinds 1996 terug naar de hoogste Davis Cup-divisie en telt met Fucsovics slechts één speler in de top tweehonderd. De andere spelers in de selectie zijn Attila Balazs (ATP-206/ATP D-204), Zsombor Piros (ATP-557), Mate Valkusz (ATP-884) en Gabor Borsos (ATP-950/ATP D-197).

Fucsovics kijkt uit naar het duel: “Het is een grote prestatie voor mijn land, en natuurlijk ook voor mij, na 22 jaar. Ik kijk er naar uit om tegen België te spelen in de eerste ronde. Ik ben altijd blij als ik voor mijn land kan spelen en haal altijd mijn beste tennis naar boven in de Davis Cup.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden