Home » Grand Slam » US Open » Dit is de loting van Goffin op de US Open

Dit is de loting van Goffin op de US Open

Dit is de loting van Goffin op de US Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-10) komt als tiende reekshoofd aan de start op de US Open. In de eerste ronde komt hij uit tegen een kwalificatiespeler.

Goffin moet nog even wachten om zijn eerste tegenstander in New York te kennen, in de eerste ronde ontmoet hij een kwalificatiespeler. Mogelijks is dat Ruben Bemelmans (ATP-129), die vrijdag zijn laatste kwalificatiewedstrijd afwerkt.

Daarna volgt een duel met de Amerikaan Mackenzie McDonald (ATP-79) of de Nederlander Robin Haase (ATP-48). In de derde ronde is een duel mogelijk met Marco Cecchinato (ATP-22), van wie Goffin verrassend verloor op Roland Garros. Verder op zijn pad kan Goffin Marin Cilic (ATP-7), Alexander Zverev (ATP-4) en Roger Federer (ATP-2) tegenkomen op weg naar de finale.

Meteen spanning in de eerste ronde

De loting bepaalde ook enkele spannende wedstrijden in de eerste ronde. Zo moet de achtste reekshoofd Grigor Dimitrov (ATP-8) meteen aan de bak tegen Stan Wawrinka (ATP-101), die het toernooi won in 2016. Rafael Nadal (ATP-1) mag zich opmaken voor een duel met zijn landgenoot David Ferrer (ATP-79).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws