Home » ATP » Dit zijn de tegenstanders van de 7 Belgen op de European Open

Dit zijn de tegenstanders van de 7 Belgen op de European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In Antwerpen is er geloot voor de vijfde editie van de European Open (Antwerpen, ATP 250). Er komen zeven landgenoten in actie.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Goffin topreekshoofd

David Goffin (ATP-14) is dit jaar topreekshoofd in Antwerpen. Hij is vrijgesteld in de eerste ronde en speelt donderdag zijn eerste wedstrijd tegen de Italiaan Luca Nardi (ATP-917) of een kwalificatiespeler. In de kwartfinale wacht mogelijk Alex de Minaur (ATP-29).

Kimmer Coppejans (ATP-171) en Zizou Bergs (ATP-528) kregen een wildcard van de organisatie. Coppejans opent tegen de Fransman Ugo Humbert (ATP-38), vorig jaar nog halve finalist in Antwerpen. Bergs ontmoet de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45).

Geerts in de kwalificaties

Michael Geerts (ATP-391) is de enige Belg in de kwalificaties in Antwerpen, hij ontmoet topreekshoofd Salvatore Caruso (ATP-77).

Twee Belgische dubbelteams

Sander Gillé (ATP D-42) en Joran Vliegen (ATP D-36) zijn er traditiegetrouw opnieuw bij in Antwerpen, zij spelen tegen Nikola Cacic (ATP D-54) en Marcelo Demoliner (ATP D-48). Wildcards Michael Geerts (ATP D-576) en Yannick Mertens (ATP D-725) nemen het op tegen Zane Khan (NG) en Luca Nardi (ATP D-1644).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS