Home » Nieuws » Dit zijn de tegenstanders van de Belgen in de kwalificaties van de Australian Open

Dit zijn de tegenstanders van de Belgen in de kwalificaties van de Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zondag gaan de kwalificaties voor de Australian Open van start. Bij de vrouwen gebeurt dat in Dubai, bij de mannen in Doha.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Drie Belgische mannen proberen zich bij David Goffin (ATP-16) te voegen op de hoofdtabel. Kimmer Coppejans (ATP-175) start tegen de Oekraïner Illya Marchenko (ATP-215), Arthur De Greef (ATP-338) ontmoet de Egyptenaar Mohamed Safwat (ATP-153). Als Coppejans en De Greef hun eerste wedstrijd winnen, dan ontmoeten ze elkaar. De Australiër Andrew Harris (ATP-232) is de eerste tegenstander van Ruben Bemelmans (ATP-225).

Vijf Belgische dames doen een gooi naar de hoofdtabel in Dubai. Greet Minnen (WTA-110) is als derde geplaatst en ontmoet de Australische Alexandra Bozovic (WTA-454), die een wildcard kreeg. Dertiende reekshoofd Ysaline Bonaventure (WTA-122) treft Natalija Kostic (WTA-191) uit Servië. Marie Benoit (WTA-237) opent tegen Seone Mendez (WTA-277) en Lara Salden (WTA-246) debuteert tegen de Australische wildcard Olivia Gadecki (NG). Maryna Zanevska (WTA-252) kijkt de Roemeense Laura Ioana Paar (WTA-193) in de ogen.

De kwalificaties gaan op zondag van start. Bonaventure, Coppejans en De Greef komen in actie op de openingsdag.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS