Home » Grand Slam » Roland Garros » Dit zijn de tegenstanders van de Belgen in de kwalificaties van Roland Garros

Dit zijn de tegenstanders van de Belgen in de kwalificaties van Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De loting van de Belgische mannen in de kwalificaties van Roland Garros is bekend. Wie drie kwalificatierondes overleeft, mag naar de hoofdtabel. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Kimmer Coppejans (ATP-164) komt in de eerste ronde uit tegen de Wit-Rus Ilya Ivashka (ATP-215). Ze nemen het voor het eerst tegen elkaar op. Bij winst komt Coppejans mogelijk uit tegen het eerste reekshoofd Marius Copil (ATP-90).

Een tweede Belg die in actie komt is Joris De Loore (ATP-190). Hij moet het in de eerste ronde opnemen tegen Ti Chen (ATP-225) uit Taipei. Overleven De Loore en Coppejans twee rondes, dan nemen ze het in de derde en laatste kwalificatieronde tegen elkaar op.

Arthur De Greef (ATP-138) is het 29ste reekshoofd in de kwalificaties. Zijn tegenstander in de eerste ronde wordt de Spanjaard Enrique Lopez-Perez (ATP-212). Het wordt de eerste keer dat beide heren het tegen elkaar opnemen.

De Limburger Ruben Bemelmans (ATP-126) is het 23ste reekshoofd. In de eerste ronde neemt hij het op tegen de Argentijn Marco Trungelliti (ATP-162). De twee speelden al twee keer eerder tegen elkaar. Bemelmans won al twee keer, de laatste keer was eerder dit jaar in Koblenz.

Tot slot komt Yannik Reuter (ATP-222) aan de slag. Hij krijgt het tiende reekshoofd voorgeschoteld, de Noor Casper Ruud (ATP-120). Reuter komt, samen met Coppejans en De Loore, aan de bak op de eerste dag van de kwalificaties maandag.

koen

koen

MEER NIEUWS