Home » European Open » Dit zijn de ticketprijzen van het Antwerps tennistoernooi European Open

Dit zijn de ticketprijzen van het Antwerps tennistoernooi European Open

Dit zijn de ticketprijzen van het Antwerps tennistoernooi European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vandaag kondigde de European Open aan dat Richard Gasquet (ATP-12), David Ferrer (ATP-9) en David Goffin (ATP-13) mee zullen doen op het Antwerps tennistoernooi. Enkele mooie namen dus en we krijgen wellicht een sterke tabel in oktober. Vandaag maakte de European Open ook alle ticketinfo bekend.

Het toernooi in de Lotto Arena gaat van start op zaterdag 15 oktober. In het eerste weekend zijn de tickets nog redelijk goedkoop en kosten deze respectievelijk 10 en 15 euro. De kans is wel groot dat we in dit openingsweekend nog niet de grote namen aan het werk zien.

Naargelang het toernooi vordert worden de prijzen ook hoger. Voor de beste zitjes tijdens de finale betaal je 70 euro, al heb je ook al plaatsen voor 50 en 35 euro. Alle prijzen zie je hieronder opgesomd:

Schermafbeelding 2016-05-10 om 16.00.03

Indien je overigens zelf tennist en lid bent van een club dan krijg je morgen een mail van Tennis Vlaanderen die je 10% korting geeft bij de aankoop van je tickets. Kinderen jonger dan 16 jaar krijgen overigens een korting van 50% op categorie 1 en 2 tickets. Voor gepensioneerden is dit een korting van 20%.

Je kan je tickets hier aankopen.

koen

koen

Meer nieuws