Home » Geen categorie » Djokovic breekt met trainersstaf

Djokovic breekt met trainersstaf

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Met het oog op Roland Garros gaat Novak Djokovic (ATP-2) voor shocktherapie. Hij beëindigde de samenwerking met het team dat hem jarenlang begeleidde en hoopt zo uit de neerwaartse spiraal te geraken.

Sinds 2006 was de Slovaak Marían Vajda hoofdcoach van Djokovic. Hij wordt de laan uitgestuurd samen met fitnesstrainer Gebhard Phil Gritsch en kinesist Miljan Amanovic. Een opmerkelijke beslissing want het drietal is bijna familie van de Serviër. “Ik ben ze voor eeuwig dankbaar. Zonder hun steun had ik nooit hetzelfde niveau kunnen bereiken. Het was geen makkelijke beslissing, maar we voelden allemaal aan dat er verandering nodig was”, aldus Djokovic.

De Serviër won vorig jaar Roland Garros, maar sinds zijn Grand Slam compleet is, wil het niet meer lukken voor Djokovic. Hij zal nu een tijdje enkel met zijn familie en management naar toernooien afreizen en neemt de nodige tijd om een nieuwe trainer aan te stellen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden