Home » Geen categorie » Djokovic heeft een nieuwe topcoach (voor een tijdje)

Djokovic heeft een nieuwe topcoach (voor een tijdje)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic (ATP-2) heeft zijn nieuwe coach bekend gemaakt. Deze ex-topspeler zal hem begeleiden tijdens Roland Garros, maar er zijn geen lange termijn plannen bekend gemaakt. 

Na zijn verloren finale in Rome, maakte Djokovic bekend dat hij zal samenwerken met Andre Agassi. De Serviër verklaarde dat de twee al enkele weken met elkaar in contact waren, voor elke wedstrijd.

“We zijn allebei erg blij om samen te werken en we zullen zien waar dit toe leidt. We hebben geen lange termijn afspraken gemaakt. We zullen elkaar wat beter leren kennen in Parijs, hij zal niet het hele toernooi blijven”, aldus Djokovic.

Net voor het ATP-toernooi in Madrid eerder dit jaar maakte de Serviër bekend dat hij de samenwerking met zijn coach sinds 2006 stopzette. Op het einde van 2016 brak hij al met Boris Becker. Agassi is een ex-nummer één op de wereldranglijst en heeft acht grandslamtitels op zijn naam staan.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden