Home » Grand Slam » US Open » Djokovic mag kruis maken over seizoen, maar heeft wel goed nieuws

Djokovic mag kruis maken over seizoen, maar heeft wel goed nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Serviër Novak Djokovic (ATP-4) heeft aangekondigd dat hij voor de rest van het seizoen niet meer in actie komt. Zijn rechter elleboog is de boosdoener. Hij heeft in de zijlijn wel goed nieuws: hij wordt voor de tweede keer vader. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Woensdag kondigde Djokovic aan dat hij dit jaar niet meer in actie komt op de ATP Tour. Hij wil goed kunnen genezen van zijn rechter elleboog die hem al enige tijd parten speelt. Dat kondigde hij aan op zijn eigen website. Eerder was zijn deelname aan de US Open al twijfelachtig.

“Mijn elleboog doet pijn omdat ik zoveel gespeeld heb en het geeft me last tijdens het serveren. Het doet nu ook pijn wanneer ik een forehand sla. Al de dokters die ik heb geconsulteerd en de specialisten die ik heb bezocht, zijn het erover eens dat deze blessure rust nodig heeft”, aldus Djokovic.

Het is niet allemaal kommer en kwel ten huize Djokovic, hij had nog een speciale mededeling:

“Een ander belangrijk moment is in aantocht: we worden voor de tweede keer ouder. Mijn vrouw, Jelena, en ik verwachten ons tweede kindje. Dit zijn dingen die me erg gelukkig maken. Ik ben er zeker van dat ik er volgend seizoen opnieuw zal staan”, besluit Djokovic.

De Serviër won dit jaar twee toernooien (Qatar en Eastbourne), maar kon geen potten breken op de grandslamtoernooien.

 

koen

koen

MEER NIEUWS