Home » ATP » Djokovic na nederlaag in Miami: “Ik probeer maar het werkt niet”

Djokovic na nederlaag in Miami: “Ik probeer maar het werkt niet”

Djokovic na nederlaag in Miami: “Ik probeer maar het werkt niet”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ook op de Miami Open (Verenigde Staten, $ 7 972 535) moest Novak Djokovic (ATP-12) vroegtijdig het toernooi verlaten. Hij reageerde erg teleurgesteld over zijn huidige vorm. 

We zagen een zichtbaar teleurgestelde Djokovic na zijn nederlaag tegen Benoît Paire (ATP-47) in zijn eerste wedstrijd op de Miami Open. Ook twee weken geleden onderging het voormalige nummer één van de wereld hetzelfde lot in Indian Wells (Verenigde Staten, $ 8 909 960).

“Ik probeer maar het werkt niet. Dat is alles wat er is”, reageerde een ontgoochelde Djokovic.

“Natuurlijk voel ik me niet goed als ik op deze manier speel. Natuurlijk wil ik zo goed spelen als ik wil spelen. Het is gewoon onmogelijk op dit moment. That’s all.”

Nog voor de Miami Open van start ging was de Serviër blij te melden dat hij voor het eerst sinds lange tijd pijnloos kon spelen. Hij was ervan overtuigd dat, met het verhelpen van een aanslepende blessure, hij zijn oude zelf snel weer zou terugvinden. Zijn recente nederlaag geeft een ferme knauw aan het zelfvertrouwen van Djokovic.

“Ik wilde naar Indian Wells en Miami komen om te zien of ik een wedstrijd kon spelen. Ik hou ervan om te spelen op hard court. Ik wilde enkele toernooien spelen om klaar te raken voor het gravelseizoen. Klaarblijkelijk was ik daar niet klaar voor”, besloot Djokovic.

Gij gaf tot slot te kennen dat zijn deelname aan het ATP Masterstoernooi van Monte Carlo (Monaco, € 5 238 735) nog niet zeker is.

koen

koen

Meer nieuws