Home » ATP » Djokovic oppermachtig tegen sterk spelende Goffin

Djokovic oppermachtig tegen sterk spelende Goffin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Geen finale voor David Goffin (ATP-15) in Tokio (Japan, ATP 500). Het nummer één van de wereld, Novak Djokovic, was te sterk.

Goffin, die het toernooi in 2017 won, speelde al een hele week op hoog niveau en ook tegen Djokovic was zijn vorm top. Alleen viel de Serviër, zelf aan een ei zo na foutloos parcours bezig in Tokio, net iets te zwaar uit. Na 1 uur en 29 minuten spelen stond het 6-3 en 6-4.

“Ik verwachtte een moeilijke wedstrijd en dat was het ook”, verklaarde Djokovic na afloop. “Het was niet makkelijk want we stonden beiden goed te serveren, maar ik ben heel tevreden met hoe ik deze week sta te spelen. Hopelijk kan ik nu de trofee pakken.”

In de finale ontmoet Djokovic de Australiër John Millman (ATP-80). Millman is pas het nummer tachtig van de wereld en speelt zijn eerste ATP 500-finale.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden