Home » Geen categorie » Djokovic slaat balletje met tieneridool Niall Horan in Toronto

Djokovic slaat balletje met tieneridool Niall Horan in Toronto

Djokovic slaat balletje met tieneridool Niall Horan in Toronto

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Serviër Novak Djokovic (ATP-1) vertoeft momenteel in het Canadese Toronto waar maandag de Rogers Cup, het zesde Masters toernooi van het seizoen, van start gaat. Om zich voor te bereiden op zijn eerste wedstrijd, sloeg hij zaterdag al enkele balletjes met… Niall Horan van de populaire Britse boyband One Direction.

One Direction, nog steeds dé boybandsensatie van het moment, werkt momenteel haar wereldwijde ‘Where we are tour’ af. Zo stond de band afgelopen vrijdag in het Rogers Centre in Toronto, waar tienduizenden uitzinnige fans zich de keel schor schreeuwden. Tussen het aanwezige tienergeweld stond echter ook een wel héél verrassende toeschouwer. Niemand minder dan Wimbledon-kampioen Djokovic liet via Twitter weten dat hij genoot van het optreden van de band en in het bijzonder van Niall Horan, één van de vijf leden van One Direction.

Dat Djokovic en Horan het goed met elkaar kunnen vinden, bleek een dag later opnieuw toen het tweetal samen op één van de velden van het Rogers Cup complex gespot werd. “Ik kreeg vandaag de kans om een balletje te slaan met mijn vriend Nolé, een geweldige ervaring”, liet Horan na afloop optekenen via de sociale media.

Djokovic krijgt op het toernooi van Toronto gezelschap van onder andere Roger Federer (ATP-3) en Andy Murray (ATP-10). De Spanjaard Rafael Nadal (ATP-2) laat verstek gaan door een polsblessure.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws