Home » Exhibitie » Djokovic strikt nog een top 10-speler voor ‘zijn’ Adria Tour

Djokovic strikt nog een top 10-speler voor ‘zijn’ Adria Tour

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic heeft op een persconferentie meer tekst en uitleg gegeven over de toernooienreeks die hij gaat organiseren.

De Serviër kondigde aan dat Alexander Zverev intekent voor zijn zogenaamde Adria Tour. “Ik ben hem en de andere toppers erg dankbaar en ben blij dat ik hen binnenkort mag verwelkomen in mijn thuisstad”, aldus een trotse Djokovic. Naast Nole zelf, nemen ook Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki en Damir Dzumhur deel.

De mogelijkheid om ook speelsters aan te trekken, wordt bekeken. “We zouden graag enkele vrouwen- en dubbelwedstrijden spelen, maar dat wordt momenteel nog niet toegestaan door de ITF.”

Publiek

Ook (nog) niet zeker is of er publiek tijdens de wedstrijden aanwezig mag zijn. “We hopen dat de maatregelen versoepeld worden over enkele weken”, vertelde Djokovic.

De Adria Tour wordt van 13 juni tot 5 juli gespeeld in Servië, Kroatië, Bosnië en Montenegro. De opbrengst van de toernooien gaat naar goede doelen die de spelers zelf mogen kiezen.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER