Home » ATP » Djokovic zet nu ook Stepanek aan de deur

Djokovic zet nu ook Stepanek aan de deur

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic (ATP-13) heeft nu ook de samenwerking met Radek Stepanek beëindigd. Vorige week liet Andre Agassi ook al weten dat hij de Serviër niet langer coacht.

Djokovic maakte op zijn website bekend dat hij niet langer samenwerkt met Stepanek. De Serviër bedankt Stepanek voor de steun in de voorbije periode. “De relatie met Stepanek was heel goed, en zal dat ook blijven. Ik vond het fijn met hem te werken en van hem te leren”, aldus Djokovic. Eerder raakte al bekend dat Agassi hem niet langer zal coachen.

De Serviër heeft het moeilijk om terug te keren nadat hij lange tijd out was met een blessure. Die lange afwezigheid heeft zijn vertrouwen en spel aangetast. Naar eigen zeggen blijft de Serviër zoeken naar nieuwe en andere manieren om opnieuw zijn topvorm te pakken te krijgen. Na een korte vakantie met zijn gezin zal Djokovic beginnen met zijn voorbereiding op het gravelseizoen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden