Home » Grand Slam » Drama in quarantaine: vriendin Tomic krijgt doodsbedreigingen nadat ze eigen haar niet wil wassen, ook Kyrgios moeit zich

Drama in quarantaine: vriendin Tomic krijgt doodsbedreigingen nadat ze eigen haar niet wil wassen, ook Kyrgios moeit zich

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De quarantaine in Melbourne drijft sommigen net niet tot waanzin, zo blijkt uit een vlog van Vanessa Sierra, de vriendin van Bernard Tomic (ATP-228), die stelt nu zelfs haar eigen haar te moeten wassen. “Dat heb ik nog nooit gedaan. Mijn eigen haar wassen is niet meteen iets wat ik doe”, klinkt het.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Tomic staat al jaar en dag bekend als bad boy, maar ook zijn vriendin -Sierra heeft zo haar eigen persoonlijkheidje. De Australische is erg geliefd op het pikante platform OnlyFans en werd al meermaals van Instagram gegooid wegens te uitdagende foto’s.

Vlog

Zoals het hoort bij echte influencers, deelt ook Sierra met veel plezier haar leven met haar fans. Zo vlogde ze vanuit haar hotelkamer in Melbourne waar ze, samen met Tomic, in quarantaine wacht op… vrijheid. “Het eten is slecht, ik heb vandaag 12 uur Pokémon gespeeld en er is amper ruimte om te trainen”, klaagt ze. Even later kaart ze haar grootste probleem aan: “Ik moet hier zelf mijn haar wassen, dat heb ik nog nooit gedaan, dat is niet meteen iets wat ik doe”, klinkt het onthutst.

Groot drama dus en alsof dat dat nog niet genoeg is, trakteerde haar landgenoot Nick Kyrgios (ATP-47) haar publiekelijk op een duidelijke boodschap: “Belachelijk gewoon.”

(lees verder onder de tweet)

De uitspraken van Sierra werden in Australië al snel opgepikt door televisiezender Channel 7 waardoor de schone in een mum van tijd bakken kritiek over zich heen kreeg op haar “hautaine houding”.

“Grappig dat degene die mij nu haten omwille van een uitspraak in een vlog, die uit zijn context werd getrokken door Channel 7, niet weten dat ik in de kerstperiode tienduizenden dollars heb weggeschonken aan mensen in coronanood. Ik heb hiervoor nooit iets in ruil gevraagd”, verdedigde Sierra zich op haar beurt. “Jullie zijn op heksenjacht, maar als ik een grap wil maken over hoe slecht mijn haar er aan toe is in quarantaine, dan doe ik dat gewoon en zal ik mij daarvoor niet verontschuldigen.”

Doodsbedreigingen

Via Instagram laat Sierra nog weten dat de situatie helemaal uit de hand is aan het lopen. “Ik krijg nu massa’s doodsbedreigingen, terwijl het gewoon een grap was. Ik klaag zelfs niet over de omstandigheden in quarantaine. Ik wist niet dat er zoveel idioten rondlopen op de wereld, maar wil de mensen die mij blijven steunen bedanken”, besluit ze.

Vanessa Sierra Instagram story - © Vanessa Sierra (Instagram)
Vanessa Sierra Instagram story – © Vanessa Sierra (Instagram)
Vanessa Sierra Instagram story - © Vanessa Sierra (Instagram)
Vanessa Sierra Instagram story – © Vanessa Sierra (Instagram)
Vanessa Sierra Instagram story - © Vanessa Sierra (Instagram)
Vanessa Sierra Instagram story – © Vanessa Sierra (Instagram)

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS