Home » ATP » Drie unieke tennis YouTube-accounts die een glimlach op je gezicht toveren

Drie unieke tennis YouTube-accounts die een glimlach op je gezicht toveren

Drie unieke tennis YouTube-accounts die een glimlach op je gezicht toveren

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Naast de gebruikelijke tenniskanalen op YouTube van de WTA, ATP en Tennis TV, bestaan er nog tal van andere tennis accounts die de moeite waard zijn om te volgen. De top-10 meest onvriendelijke handshakes na een match of uitbarstingen van spelers? Je kan het allemaal terugvinden. Hieronder bespreken we kort drie YouTube-accounts die het nodige entertainment bieden.

Sabinelisickifansss

Onze persoonlijke favoriet vanwege de sarcastische ondertoon die in de video’s vervat zit. De creator van dit account is een grote fan van de Duitse tennisspeelster Sabine Lisicki, vandaar de naam. Bijna iedere video bevat wel een ironische knipoog naar een bepaald tennismoment en biedt een mix van ludieke en informatieve content aan. Sabinelisickifansss post meermaals per maand.

(lees verder onder de video’s)

Tennis Advocate

Drama verzekerd op dit account! Je hebt vast wel al eens meegemaakt dat je tijdens een wedstrijd even wat minder aan het spelen bent of dat er een betwistbare bal is, met de nodige frustraties tot gevolg. Laat dat hier nu net de insteek zijn. Uitbarstingen bij professionele tennisspelers en -speelsters, hilariteit troef! Dit account post ongeveer maandelijks een compilatievideo.

(lees verder onder de video’s)

Sharafamily World

Vind je ook dat de highlights van WTA-tenniswedstrijden soms wat kort zijn? Dan hebben wij de oplossing. Dit account post de hoogtepunten van officiële WTA-matchen, maar ze duren net iets langer (soms wel 30 minuten), waardoor je nóg meer kan genieten van geweldige punten! Het is intussen een tijdje geleden dat dit account nog een nieuwe video heeft gepost, maar met de bijna 300 video’s die er al staan ben je wel even zoet.

(lees verder onder de video’s)

We zouden bijna het meest belangrijke YouTube-account vergeten: tennisplazanews. Neem dus zeker ook eens een kijkje op ons kanaal en vergeet niet te abonneren!

Kristof Smet

Kristof Smet

Meer nieuws