Home » ATP » Drievoudig grandslamwinnaar komt naar de European Open

Drievoudig grandslamwinnaar komt naar de European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Heuglijk nieuws voor de Belgische tennisfan: drievoudig grandslamwinnaar en olympisch dubbelkampioen Stan Wawrinka (ATP-21) zakt in oktober af naar de European Open (België, ATP 250).

In een persbericht laat de organisatie van het toernooi weten verheugd te zijn met de komst van de Zwitser. “Dit wordt een waanzinnig sterke editie, het is bijna niet te geloven hoeveel toppers er naar Antwerpen komen”, reageert toernooidirecteur Dick Norman.

Wawrinka, op de voorbije US Open nog kwartfinalist, won in zijn carrière de Australian Open (2014), Roland Garros (2015) én de US Open (2016). Hij prijkte in 2014 op de derde plaats van de wereldranglijst, won zestien ATP-titels en pakte, samen met Roger Federer, goud in het dubbelspel op de Olympische Spelen 2008 in Peking.

Sterren

Eerder tekenden ook sterren als Andy Murray (ATP-413), Gaël Monfils (ATP-12), Diego Schwartzman (ATP-16), Milos Raonic (ATP-25), Jo-Wilfried Tsonga (ATP-39) en Richard Gasquet (ATP-41) in op de European Open die op 13 oktober van start gaat.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden