Home » Geen categorie » Dubail en Gillé vlot door naar tweede ronde in Tel Aviv

Dubail en Gillé vlot door naar tweede ronde in Tel Aviv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Dubail (ATP-495) en Sander Gillé (ATP-826) hebben zich zonder veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van het Futurestoernooi van Tel Aviv ($10.000). 

De 27-jarige Dubail nam het in de eerste ronde op tegen thuisspeler Edan Bakshi (ATP-2242). Onze landgenoot haalde het gemakkelijk met twee maal 6-2. In de tweede ronde ontmoet Dubail de Nederlander Colin Van Beem (ATP-1006). Het wordt het tweede duel tussen de Belg en de Nederlander. Twee maanden geleden versloeg onze landgenoot Van Beem in twee sets op een anders Futurestoernooi in Israël.

Achtste reekshoofd Gillé (foto) speelde tegen de Rus Nikolay Kolobaev (geen ranking). Met een vlotte 6-3 6-3 stootte de 24-jarige Gillé door naar de tweede ronde. Daarin zal hij het opnemen tegen de Hongaar Viktor Filipenko (ATP-1393). Het wordt het eerste onderlinge duel tussen beide spelers.

Dubail (ATP D-716) en Gillé (ATP D-343) vormen een duo in het dubbelspel en zijn aangeduid als eerste reekshoofd. In de eerste ronde wonnen ze van een Israëlisch duo na amper 42 minuten tennis. In de kwartfinale nemen ze het opnieuw op tegen een Israëlisch duo: Weintraub (ATP D-278) en Luria (geen ranking).

koen

koen

MEER NIEUWS