Home » Geen categorie » Dubail en Merckx bij laatste acht in Israël

Dubail en Merckx bij laatste acht in Israël

Dubail en Merckx bij laatste acht in Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Julien Dubail (ATP-439) en Jonas Merckx (ATP-700) hebben zich beiden geplaatst voor de kwartfinale van het Futurestoernooi van Tel Aviv ($ 10 000). Door de aanhoudende regen in Israël moesten ze beiden twee wedstrijden afwerken op woensdag.

Derde reekshoofd Dubail versloeg in de eerste ronde de Portugese kwalificatiespeler Bernardo Saraiva (ATP-2090) met 7-5 en 6-1. In de tweede ronde moest hij aan de bak tegen thuisspeler Yannai Barkai (ATP-1162), Dubail haalde het makkelijk met 6-2 en 6-2. In de kwartfinale wacht een duel met achtste reekshoofd Evgeny Elistratov (ATP-551) uit Rusland.

Ook Merckx (foto) wist tweemaal te winnen, in de eerste ronde haalde hij het van thuisspeler Yannai Barkai (ATP-1776) met 6-2 en 6-2. Ook zevende reekshoofd Jaime Pulgar-Garcia (ATP-548) moest er in de tweede ronde aan geloven, met 7-5 en 6-2 plaatste Merckx zich voor een duel met tweede reekshoofd Antal Van Der Duim (ATP-405).

Merckx (ATP D-718) en Dubail (ATP D-572) dubbelen ook nog samen in Israël, in de eerste ronde ontmoeten ze Matan Shay Ganzi (ATP D-1300) en Orel Ovil (NR).

Drukke woensdag:Door de hevige regen van de voorbije dagen in Israël werden de eerste 2 rondes van de hoofdtabel…

Geplaatst door Jonas Merckx Official Fanpage op woensdag 24 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws