Home » Geen categorie » Dubail en Scholsen naar kwartfinale in Israël

Dubail en Scholsen naar kwartfinale in Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Dubail (ATP-542) en Hélène Scholsen (WTA-652) hebben zich vandaag voor de kwartfinale geplaatst op het ITF-toernooi van Ramat Hasharon ($ 10.000).

Dubail en Scholsen spelen deze week hun tweede toernooi op rij in Israël. De 27-jarige Dubail moest vorige week in de finale zijn meerdere erkennen in de Fransman Tom Jomby (ATP-360). Scholsen bereikte vorige week de halve finales in het dubbelspel.

Dubail nam het vandaag in de tweede ronde op tegen de Nederlander Colin Van Beem (ATP-1022). In de eerste set had Dubail het lastig met de Nederlander en moest een tiebreak voor de beslissing zorgen. Daarin haalde de Belg het met 7-5. In de tweede set ging het vlotter voor Dubail en won hij met 6-2. In de kwartfinale neemt Dubail het op tegen de 18-jarige Ben Patael (ATP-782). Vorige week in Tel Aviv haalde onze landgenoot het in twee sets van de Israëliër.

Zevende reekshoofd Scholsen speelde vandaag tegen de Israëlische Shelly Bereznyak (geen ranking). De 19-jarige Scholsen haalde het met 6-1 en 7-5 van de 15-jarige Bereznyak. In de kwartfinale neemt ze het op tegen tweede reekshoofd, Corinna Dentoni (WTA-456) uit Italië. De Italiaanse stond in 2009 op plaats 132 van de wereld. Het wordt het eerste onderlinge duel tussen beide meisjes.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS