Home » Geen categorie » Dubail grijpt naast titel in Sharm El Sheikh

Dubail grijpt naast titel in Sharm El Sheikh

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Dubail (ATP-492) is er niet in geslaagd om voor het eerst sinds 2011 een Futurestoernooi op zijn naam te schrijven. In de finale van het toernooi van Sharm El Sheikh ($ 10 000) verloor hij van topreekshoofd en thuisspeler Mohamed Safwat (ATP-282) in twee sets.

Dubail begon als zevende reekshoofd aan het toernooi in Egypte, in de eerste ronde verloor hij een setje, maar daarna ging hij vlot naar de kwartfinale. Daarin moest onze landgenoot het opnemen tegen de als vierde geplaatste Nederlander Jesse Huta Galung (ATP-438). Dubail plaatste zich met een 6-4 en 7-6(6) overwinning voor de halve finale.

In de halve eindstrijd stond Dubail tegenover de Belgische Portugees Romain Barbosa (ATP-507). Met 6-3 en 6-3 ging onze 27-jarige landgenoot door naar de finale tegen topreekshoofd Safwat. De thuisspeler was echter een maatje te groot in de finale en won met 6-2 en 6-1 na één uur en drie minuten.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER