Home » Geen categorie » Dubail naar kwartfinale in Knokke, Dhoe speelt finale

Dubail naar kwartfinale in Knokke, Dhoe speelt finale

Dubail naar kwartfinale in Knokke, Dhoe speelt finale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Knokke (België, $ 15 000) heeft Julien Dubail (ATP-614) de kwartfinale bereikt. Benjamin Dhoe (ATP D-1612) bereikte de finale in het dubbelspel ten koste van een Belgisch paar. 

Dubail is het vijfde reekshoofd in Knokke en had de grootste moeite om de 23-jarige Jannis Kahlke (ATP-1361) van zich af te houden. Na een slechte start kon de Belg de wedstrijd uiteindelijk na twee uur en 39 minuten naar zijn hand zetten. De setstanden waren 2-6, 6-2 en 6-4.

Benjamin Dhoe - © Imagellan
Benjamin Dhoe – © Imagellan

Dhoe moest het samen met zijn dubbelpartner Eduardo Peralta-Tello (ATP D-1596) opnemen tegen het Belgisch duo Jonas Merckx (ATP D-857) en Michael Geerts (ATP D-1050). In een spannende halve finale waren Dhoe en Peralta-Tello de betere met 5-7, 6-2 en 10-3.

Vrijdag kwartfinales enkel en finale dubbel

Als de weergoden het toestaan, zullen op vrijdag de kwartfinales in het enkelspel worden gespeeld. Hierin zullen Jonas Merckx (ATP-559) en Jolan Cailleau (ATP-1015) een Belgisch duel uitvechten. Dubail neemt het op tegen de Fransman Louis Chaix (ATP-934).

Jonas Merckx - © Nick Verhaeghe
Jonas Merckx – © Nick Verhaeghe

De 20-jarige Dhoe gaat voor een eerste dubbeltitel in zijn carrière. Samen met Peralta-Tello neemt hij het op tegen een Frans duo: Constant de La Bassetiere (ATP D-1079) en Quentin Folliot (ATP D-932).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je <a href=”http://risingstars.be/” target=”_blank”>hier</a>.[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws