Home » Geen categorie » Dubail naar tweede ronde in Israel, Geerts uitgeschakeld

Dubail naar tweede ronde in Israel, Geerts uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Dubail (ATP-443) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op het ITF-toernooi van Tel Aviv in Israel ($ 10 000, Hardcourt, Outdoor). Hij ging in twee sets voorbij zijn tegenstander. Michael Geerts (ATP-506) sneuvelde in de eerste ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Dubail speelt deze week als zevende reekshoofd op het hardcourt van Tel Aviv in Israel. In de eerste ronde nam hij een goede start van het toernooi. Dubail rekende af met de Fransman Ronan Joncour (ATP-741). De eerste set ging het moeizaamste, daarin kon Dubail pas in een tiebreak afstand nemen van zijn tegenstander. In de tweede set ging het vlotter en maakte onze landgenoot de partij met 6-3 af. In de tweede ronde wacht een duel met de Israëlische thuisspeler Tal Goldengoren (ATP-837).

Een andere landgenoot, de 21-jarige Geerts , kon zich niet plaatsen voor de tweede ronde. Hij sneuvelde verrassend tegen de Oostenrijker Sebastian Ofner (ATP-727). In het dubbelspel gingen zowel Geerts als Dubail wel een ronde verder.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER