Home » Geen categorie » Dubbelfinales voor Bergs/Jacobs en Salden op de Astrid Bowl

Dubbelfinales voor Bergs/Jacobs en Salden op de Astrid Bowl

Dubbelfinales voor Bergs/Jacobs en Salden op de Astrid Bowl

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Astrid Bowl (Charleroi, Grade 1) krijgt zowel bij de jongens als bij de meisjes een Belg in de finale. Zizou Bergs (ITF-22) en Frederic Jacobs (ITF-249) staan samen in de finale. Eerder vandaag kon Lara Salden (ITF-98) zich al plaatsen voor de finale. 

Salden kon zich vandaag samen met de Duitse Shaline-Doreen Pipa (ITF-108) plaatsen voor de dubbelfinale van het prestigieuze juniorentoernooi. Ze versloegen een Russisch-Oekraïens duo Ekaterina Shalimova (ITF-137) en Viktoriia Dema (ITF-159) met 7-5 en 6-2. In de finale nemen ze het op tegen Victoria Mikhaylova (ITF-281) en Melis Yasar (ITF-212).

Lara Salden - © Richard van Loon | tennisfoto.net
Lara Salden – © Richard van Loon | tennisfoto.net

Ook bij de jongens viel er Belgisch succes te noteren. Bergs en Jacobs versloegen een Spaans duo in de halve finale. Ze wonnen in een spannende wedstrijd met 4-6, 6-4 en 10-6 van Alberto Colas Sanchez (ITF-808) en Carlos Sanchez Jover (ITF-86). In de finale nemen ze het op tegen Ajeet Rai (ITF-91) en Alexandre Rotsaert (ITF-47). Die laatste zal Bergs bekend voorkomen. De Belg versloeg Rotsaert vandaag in het enkelspel.

koen

koen

Meer nieuws