Home » Grand Slam » Australian Open » Dubbelloting Australian Open bekend

Dubbelloting Australian Open bekend

Dubbelloting Australian Open bekend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In Melbourne werd de loting bekend gemaakt voor het dubbeltoernooi bij de vrouwen. Alison Van Uytvanck (WTA D-110) dubbelt samen met Yanina Wickmayer (WTA D-915). Ook Ysaline Bonaventure (WTA D-61) en Kirsten Flipkens (WTA D-158) kennen intussen hun tegenstrevers.

Met het oog op de Olympische Spelen speelt Van Uytvanck op de Australian Open samen met Wickmayer in het dubbelspel. In de eerste ronde nemen ze op tegen een Tsjechisch-Chinees duo, Barbora Krejcikova (WTA D-67) en Yafan Wang (WTA D-55).

Bonaventure werd uitgeschakeld in de kwalificaties, maar treedt wel nog aan in het dubbel. Zij speelt samen met de Roemeense Raluca Olaru (WTA D-49) tegen de Servisch-Duitse tandem Jelena Jankovic (WTA D-69) en Andrea Petkovic (WTA D-99). Flipkens dubbelt samen met Dominika Cibulkova (WTA D-180), zij nemen het op tegen de negende reekshoofden uit Roemenië: Irina-Camelia Begu (WTA D-31) en Monica Niculescu (WTA D-30).

Als voorbereiding op het toernooi trainde Wickmayer samen met Kim Clijsters. Flipkens en Van Uytvanck smulden samen van sushi.

Sushi time with @ali_van_uytvanck in Melbourne #melbourne #aussieopen #sushilover

Een foto die is geplaatst door Kirsten Flipkens (@kirstenflipkens) op

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws