Home » European Open » Eerste drie grote toppers bekend voor Antwerps tennistoernooi: European Open

Eerste drie grote toppers bekend voor Antwerps tennistoernooi: European Open

Eerste drie grote toppers bekend voor Antwerps tennistoernooi: European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Belgische tennisfans kunnen smullend beginnen aftellen naar de European Open, het ATP 250-toernooi in Antwerpen. De organisatie maakte deze namiddag drie toptennissers bekend die in de Antwerpse Lotto Arena zullen aantreden.

De European Open zal van 15 tot 23 oktober plaatsvinden in de Antwerpse Lotto Arena en staat op de kalender tot minstens 2018. Deze namiddag loste de organisatie drie toppers die in Antwerpen zullen spelen.

David Goffin (ATP-13) gaat met Belgische steun resoluut voor de titel maar krijgt alvast stevige concurrentie. De Spaanse ervaren rot en top 10-speler David Ferrer (ATP-9) zal zijn tenniskunstjes ook tonen aan het publiek. De 29-jarige Richard Gasquet (AP-12) is de derde bevestigde speler. De Fransman staat net boven Goffin op de ATP-ranking en behaalde in 2007 zijn hoogste ranking als nummer zeven van de wereld.

Voor Goffin is het alvast een uitgelezen kans om voor eigen publiek te spelen: “Ik vind het fantastisch dat we opnieuw een toernooi van deze grootteorde kunnen organiseren in België. Na ons succes van vorig jaar in de Davis Cup, verdient ons land een toernooi van hoog niveau. Zoals altijd zal ik het beste van mezelf geven. Dat is mijn manier om het publiek te bedanken voor de onafgebroken steun die ik al sinds het begin van mijn carrière gekregen heb. Ik hoop dat de fans komen supporteren voor mij en de andere spelers”.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws