Home » ATP » Eerste kwartfinalist European Open kan zich al voorbereiden op duel met Goffin

Eerste kwartfinalist European Open kan zich al voorbereiden op duel met Goffin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vijfde reekshoofd Guido Pella (ATP-20) heeft zich als eerste speler geplaatst voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (ATP-250). Hij ging voorbij de Zuid-Koreaanse verrassing Soonwoo Kwon (ATP-88).

De Argentijn Pella, het nummer twintig van de wereld, is een van de outsiders voor de titel op de European Open. In de eerste ronde haalde hij het in drie sets van de Duitser Peter Gojowczyk (ATP-111).

In de tweede ronde moest Pella het opnemen tegen de 21-jarige Zuid-Koreaan Soonwoo Kwon (ATP-88). Kwon had in de eerste ronde Richard Gasquet (ATP-57) nog naar huis gestuurd maar kon geen tweede keer stunten. Pella pakte de zege met twee keer 7-5.

Pella speelt in de kwartfinale tegen tweede reekshoofd David Goffin (ATP-14) of de Fransman Ugo Humbert (ATP-70). In de onderlinge duels tussen Pella en Goffin staat het 4-2 voor onze landgenoot. Dit jaar verloor Goffin in Canada van Pella maar was hij wel de sterkste in Cincinnati en Halle.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden