Home » Geen categorie » Eerste reekshoofd te sterk voor Reuter in Meknes

Eerste reekshoofd te sterk voor Reuter in Meknes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Challengertoernooi van Meknes (Marokko, € 42 500) heeft Yannik Reuter (ATP-408) in de kwartfinale niet kunnen stunten tegen eerste reekshoofd David Munoz-De La Nava (ATP-89). Ook in het dubbelspel is zijn toernooi afgelopen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In twee wedstrijden in de kwalificaties en twee overwinningen op de hoofdtabel had Yannik Reuter nog geen set moeten prijsgeven op het Marokkaanse gravel. In de kwartfinale wachtte eerste reekshoofd Munoz-De La Nava hem op. De Spanjaard bereikt momenteel op 33-jarige leeftijd met een 89e plaats zijn hoogste ranking ooit.

Ondanks het grote verschil in ranking wist onze landgenoot er een spannende partij van te maken tegen Munoz-De La Nava, maar na 1 uur en 38 minuten was het toch de Spanjaard die mocht juichen: 7-5 en 6-4 voor Munoz-De La Nava.

Reuter stond, samen met de Fransman Stephane Robert (ATP D-1221), ook in de halve finale van het herendubbel. Hierin bleek het Duitse duo Kevin Krawietz (ATP D-384) – Maximilian Marterer (ATP D-543) net te sterk: 7-5, 0-6, 10-7.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS