Home » Grand Slam » Australian Open » Eerste topper past voor Australian Open

Eerste topper past voor Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Richard Gasquet (ATP-26) zal zijn seizoen niet starten in Australië. De Fransman is nog niet hersteld van zijn blessure.

Gasquet haalde afgelopen oktober nog de halve finale van de European Open, maar blesseerde zich twee weken later op het toernooi van Bercy. De Fransman heeft te kampen met een complexe blessure ter hoogte van het schaambeen waardoor hij eind november al geblesseerd moest afhaken voor de Davis Cup-finale. Daar komt nu dus ook een afzegging voor de Australian Open bij.

De niet-deelname van Gasquet brengt wel goed nieuws voor zijn 20-jarige landgenoot Ugo Humbert (ATP-84). Hij krijgt een plaats op de hoofdtabel. Na zijn debuut op de US Open dit jaar zal hij in Melbourne deelnemen aan de tweede Grand Slam uit zijn carrière.

Gasquet hoopt zijn wederoptreden te maken tijdens het toernooi van Montpellier (Frankrijk) dat plaatsvindt van 3 tot 10 februari.

Linh Eliano

Linh Eliano

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden